130 ani de la fondare
Evenimente

Funcție vacantă de Lăcătuș automatică și aparate de măsură și control la S.A. „ Apă-Canal Chișinău”

Administrația furnizorului de apă anunță concurs pentru ocuparea funcției de lăcătuș automatică și aparate de măsură și control. În funcţie de lăcătuș automatică și aparate de măsură și control, poate fi desemnată o persoană cu studii medii tehnice și cu o vechime în muncă de cel puțin 3 ani. Lăcătușul automatică și aparate de măsură și control este obligat să cunoască:  metodele de transmitere a datelor; mijloacele de măsură a nivelului și debitului apei; procesul tehnologic de asamblare, reglare și ajustare.

În obligațiunile sale funcționale se va regăsi:

1. Să îndeplinească repararea, reglarea, ajustarea, montarea și predarea dispozitivelor de măsurarea a energiei termice, pirotehnice, de calcul etc.

2. Să citească și să analizeze schemele electrice funcționale.

3. Să întrețină în stare bună instrumentele și aparatele electrice portative de măsurat.

4. Să îndeplinească cu strictețe și la timp ordinele și dispozițiile conducătorului.

Candidaţii vor expedia curriculum vitae (CV) pe posta electronică a întreprinderii acc@acc.md sau vor depune curriculum vitae (CV) şi copii ale: actului de identitate, actelor de studii (diplomă/certificat de absolvire), la sediul întreprinderii, situat în str. Albişoara, 38, mun. Chişinău, biroul 310 (resurse umane) de luni pînă vineri între orele 13:00 pînă la 16:00.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefonul 022-256-842 zilnic, între orele 08.00-16.00.