130 ani de la fondare
Evenimente

Sistări temporare de apă pentru 2 februarie

Consumatorii din bulevardul Dacia, 49-53, inclusiv cu fracții, din capitală ar putea rămâne joi, 2 februarie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 16.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări de schimbare a robinetelor și contoarelor. Tot joi, între orele 09.00 și 16.00, furnizarea apei ar putea fi întreruptă în comuna Cruzești. Potrivit ACC, sistarea apei este posibilă în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.