de la fondare
Evenimente

S.A. „Apă-Canal Chișinău” angajează electrogazosudor!

S.A. „Apă-Canal Chişinău” angajează electrogazosudor, categoria 4. Doritorii pentru a ocupa această funcție se pot adresa la Departamentul resurse umane al  întreprinderii, situat pe str. Albişoara, 38, mun. Chişinău, biroul 308, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00 - 16:00.  De asemenea, candidaţii pot expedia curriculum vitae (CV) pe poșta electronică a întreprinderii acc@acc.md., însoţit de  şi copia actului de identitate, actelor de studii (diplomă/certificat de absolvire).

 

Condiții de lucru:

- Locul de muncă este echipat;

- Salariu de funcție asigurat în termenii prevăzuți în contract;

- Posibilitatea de promovare în funcție;

- Pachet social asigurat și condiții de muncă decente;

- Personal prietenos cu manageri responsabili;

- Program de muncă reglementat conform legislației în vigoare.

 

Cerințe:       

- Să  efectueze lucrări de sudare complicate în toate pozițiile  sudurii;

- Să participe la reparația capitală curentă a centralelor și rețelelor termice cu utilajul corespunzător, de asemenea a nodurilor de elevator, a  nodurilor de comandă, conform graficului reparațiilor preventiv planificate;

- Să controleze conform graficului întărit, starea furtunului de oxigen, de gaze, a tăietorului cu gaze, a reductorului de oxigen, cu înscrierea rezultatelor în registru.

 

În funcţia de electrogazosudor poate fi numită o persoană cu studii profesionale tehnic secundare  sau cu cursuri de meserie în domeniul indicat, va deține documente speciale pentru efectuarea lucrărilor de sudură electrică și cu gaze și, respectiv, tăierea metalelor cu gaze naturale și care a trecut comisia medicală şi este apt de lucru la nivelul necesar pentru îndeplinirea obligaţiunilor de funcţie. 

Pentru informaţii suplimentare, Vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:  0 22 256 834, zilnic, între orele 08.00-16.00. De asemnea, persoana de contact este
Veaceslav Pancenco pe care îl puteți contacta la nr. de tel. - 069121538.