de la fondare
Evenimente

S.A. „Apă-Canal Chișinău” angajează electrogazosudor!

S.A. „Apă-Canal Chişinău” angajează electrogazosudor. Doritorii pentru a ocupa această funcție se pot adresa la Departamentul resurse umane al  întreprinderii, situat pe str. Albişoara, 38, mun. Chişinău, biroul 308, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00 - 16:00.  De asemenea, candidaţii pot expedia curriculum vitae (CV) pe poșta electronică a întreprinderii acc@acc.md., însoţit de  şi copia actului de identitate, actelor de studii (diplomă/certificat de absolvire).

 

Condiții de lucru:

- Locul de muncă este echipat;

- Salariu de funcție asigurat în termenii prevăzuți în contract;

- Posibilitatea de promovare în funcție;

- Pachet social asigurat și condiții de muncă decente;

- Personal prietenos cu manageri responsabili;

- Program de muncă reglementat conform legislației în vigoare.

 

Cerințe:       

- Construcţia aparatelor de sudare electrică şi cu gaze, automatelor şi semiautomatelor; 

 - Regulile de exploatare și reparare a utilajului de sudură;

- Să sudeze manual cu arc electric şi cu gaze detaliile de diferite complicaţii; 

- Să efectueze lucrări de sudură la construcţii şi conducte din metale, fontă, metale neferoase şi conducte din metale carbonate în toate poziţiile din spaţiu a rosturilor; să sudeze automat şi mecanic noduri, construcţii la apeducte din diferite metale, fontă, metale neferoase şi aliaj; 

-  efectueze şlefuirea complicată manuală aeriană cu arc electric a detaliilor din aliaj, fontă, metale neferoase în diferite poziţii.

 

În funcţia de electrogazosudor poate fi numită o persoană cu studii profesionale tehnic secundare  sau cu cursuri de meserie în domeniul indicat, va deține documente speciale pentru efectuarea lucrărilor de sudură electrică și cu gaze și, respectiv, tăierea metalelor cu gaze naturale și care a trecut comisia medicală şi este apt de lucru la nivelul necesar pentru îndeplinirea obligaţiunilor de funcţie. 

Pentru informaţii suplimentare, Vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:  0 22 256 842, zilnic, între orele 08.00-16.00.