de la fondare
Evenimente

S.A. „ Apă-Canal Chișinău” angajează Tinichigiu!

Administrația furnizorului de apă anunță concurs pentru ocuparea funcției de tinichighiu, cat. 5. În această funcţie se numeşte o persoană cu studii secundare profesionale sau cursuri specializate. Persoana angajată în această funcție este obligat să cunoască:
– Elementele de construcție a metalelor;
– Citirea desenelor tehnice şi proceselor tehnologice;
– Sortimentul materialelor folosite în tinichigerie;
– Regulile de lucru cu aparataj electric;
– Metodele de sudură a metalelor folosite în tinichigerie;
– Măsurile de tăierea conform modelului;
– Construcția şi metodele de verificare la precizia a utilajului de lucru;
– Limba oficială a Republicii Moldova la nivelul de competenţă a funcţiei.

În obligațiunile sale funcționale se va regăsi:
1. Fabricarea din foaie zincată a burlanelor, glafurilor, copertinelor, canalelor de ventilare, coşurilor de evacuare a fumului, căciulilor de protecţie la canale de ventilare, căldărilor, cutiilor de protecţie la montare, pieselor de legătură pentru canale etc.;
2. Repararea, montarea pieselor complicate din foi de metal;
3. Testarea pieselor confecţionate.
Candidaţii vor expedia curriculum vitae (CV) pe posta electronică a întreprinderii acc@acc.md sau vor depune curriculum vitae (CV) şi copii ale: actului de identitate, actelor de studii (diplomă/certificat de absolvire), la sediul întreprinderii, situat în str. Albişoara, 38, mun.Chişinău, biroul 308 (resurse umane) de luni pînă vineri între orele 13:00 pînă la 16:00. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefonul 022-256-834; 022-256-842 zilnic, între orele 08.00-16.00.